• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Zanka om Brentford: Skal ikke lære alt fra bunden

Foto: Getty Images

Mathias 'Zanka' Jørgensen mener, at han passer godt ind i Brentfords måde at spille fodbold på.

Af Mads Bye Marboe

Tidligere på måneden sluttede Mathias 'Zanka' Jørgensen sig til Brentford, hvor han bliver endnu en i rækken af danskere, der har været forbi London-klubben.

I øjeblikket er både sportschef, cheftræner og assistenttræner desuden danske, og det spillede en stor rolle i forsvarsspillerens skifte.

- Det er en stor ting. Alle danskere kender Brentford af den grund. Der har været mange danske spillere, og de har alle fortalt deres version af, hvad der sker her, og hvad de forsøger at gøre, siger han til klubbens hjemmeside.

Den tidligere FCK-profil mener desuden, at han som spiller passer godt til klubbens spillestil.

- Den er mere europæisk. Det er en ret moderne spillestil - specielt nu hvor de er begyndt at spille med tre mand nede bagved og wingbacks. De forsøger at være mere aggressive og fremadrettede.

- Jeg ved, at Brenford for nogle år siden altid var det hold, som scorede flest mål, men som også lukkede mange mål ind. Over de senere år med Thomas og Brian Riemer har der været fokus på den defensive del, og jeg ved, at de har nogle rigtig gode idéer.

- Det er også noget, jeg er blevet skolet i, så på det punkt har jeg ikke brug for at lære alting fra bunden. Det er et plus.

Mathias 'Zanka' Jørgensen fik debut i weekenden, da han blev indskiftet mod slutningen af opgøret mod Wolves, som Brentford vandt med 2-0.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020