• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Ærlig Barcelona-stjerne: Jeg fungerer ikke på banen

André Gomes sætter nogle ord på den meget svære periode, han går igennem i FC Barcelona.

Af Ole Hoffskov

Den portugisiske midtbanespiller André Gomes var en stor profil i La Liga for Valencia, og derfor skete der i sommeren 2016 det, som kun overgår de allerbedste spillere på spansk jord - han blev solgt til FC Barcelona.

På Camp Nou har Andre Gomes imidlertid ikke kunnet få tingene til at fungere. Portugiserens spil er underligt forkrampet, og han ligner en spiller, der slet ikke er på niveau med sine holdkammerater. Sådan tænker mange iagttagere, og nu sætter André Gomes selv ord på.

Det gør han i et ærligt interview med magasinet Panenka.

- Jeg har det ikke godt på banen, og jeg nyder det ikke. De første seks måneder var ret gode, men derefter ændrede tingene sig. Det er måske ikke helt det rigtige ord at bruge, men det begyndte at blive lidt af et helvede, fordi presset steg. Jeg lever fint med presset, men ikke med det, der kommer fra mig selv, siger André Gomes og fortsætter:

- Til træning føler jeg mig godt tilpas sammen med mine holdkammerater, men i kampene har jeg en dårlig følelse. Jeg tænker mange negative tanker, og jeg tænker på, hvordan jeg kan gøre det bedre. Selvom mine holdkammerater støtter mig, går det ikke, som jeg gerne vil. 

- Jeg tillader ikke mig selv at slippe af med de frustrationer, jeg har, og så sker der det, at jeg slet ikke taler med nogen, jeg vil ikke forstyrre. Det er som om, at jeg føler mig flov. Det er sket mere end én gang, at jeg ikke vil forlade mit hus.

24-årige André Gomes har spillet 25 kampe for FC Barcelona i denne sæson, og han jagter stadig sin første scoring. Hans kontrakt med storklubben udløber i sommeren 2021. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus