• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Jacob Quvang

Avis: Benzema risikerer fem års fængsel

Foto: Getty Images

Retssagen mod den franske stjerne starter onsdag.

Af Jacob Quvang

Karim Benzema nyder stor succes på fodboldbanen, hvor han måske er bedre end nogensinde før. Der er dog andre ting udenfor banen, som i den nærmeste fremtid kommer til at fylde i bevidstheden. 

Retssagen mod ham i Versailles starter nemlig onsdag, dagen efter han har spillet Champions League for Real Madrid mod Shakhtar Donetsk. Angriberen er blevet hidkaldt til retten over hans påståede engagement i forsøget på afpresning af Mathie Valbuena over en formodet sexvideo tilbage i 2015. Det skriver det spanske medie Marca

Benzemas advokater har altid forsøgt at rense Benzemas navn ved at forklare, at hans involvering i sagen var en misforståelse, og at han forsøgte at hjælpe Valbuena. 

Benzema selv har også altid forklaret, at han aldrig har set sexvideoen, og at det var hans barndomsven Karim Zenati, som dengang fortalte om dets eksistens. 

Alligevel er han dog endt i retten, og dømmes han skyldig, kan han risikere at skulle afsone op til fem år i fængsel, ligesom han også står til en bøde på 75.000 euro, hvilket dog er en bagatel for den velhavende superstjerne. 

Endnu vides det ikke, om Benzema melder sin ankomst til Versailles, eller om han lader advokaterne om det. Han skal selv spille for Real Madrid i søndagens El Clasico mod Barcelona. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020