• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Barcelona vil have PL-profil uden at betale

Foto: Getty Images

Der er byttehandler i luften i Barcelona denne sommer.

Af Oliver Okstrøm

FC Barcelona har allerede været ret aktive i dette transfervindue, hvor man har hentet Sergio Agüero, Eric Garcia, Emerson og senest Memphis Depay. De ser dog ud til at have flere spillere på vej.

Klubpræsident Joan Laporta var også inde på, at der ville komme tre eller fire nye spillere til klubben. Nu peger den catalanske sportsavis Sport på, at den næste kan være Adama Traore fra Wolverhampton.

Her vil Barcelona sandsynligvis undgå at skulle betale for ham, da man ifølge avisen har planer om at lave en byttehandel, hvor Francisco Trincao kommer den anden vej.

Der bliver i den forbindelse peget på, at når det ikke kommer til at koste Barcelona noget, så skyldes det, at man mener, at de to spillere stort set har den samme markedsværdi - og dermed udligner de hinanden.

Netop Wolverhampton bliver også set som et perfekt sted for en spiller som portugisiske Trincao, da de allerede har en række spillere fra Portugal i truppen i form af Ruben Neves, Pedro Neto, Nelson Semedo, Daniel Podence, Rui Patricio, Vitinha, og Joan Moutinho.

Adama Traore har selv en fortid på Barcelonas akademi, og han har i et interview med førnævnte avis gjort det klart, at han har et godt forhold til klubben.

- Jeg har altid givet meget. Barcleona har været og er stadig mit hjem. Jeg voksede op der, og jeg var i klubben i otte år. Vi må se, hvad de kan tilbyde, lød det fra kantspilleren

I Barcelona har man desuden rettet blikket mod Danmark. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020