• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Bekræftet: Legende stopper i Real Madrid

Foto: Getty Images

Den store Real Madrid-stjerne Sergio Ramos er færdig med at spille for 'Los Blancos'.

Af Oliver Okstrøm

Der har længe været spekulationer om Sergio Ramos' fremtid, og der er nu kommet et klart svar på, hvad det i hvert fald ikke kommer til at være. Forsvarsspillerens klub Real Madrid har onsdag aften meldt ud, at spilleren forlader hovedstadsklubben.

Det sker på klubbens hjemmeside, hvor der ligeledes bliver fortalt, at man torsdag klokken 12.30 vil have et pressemøde på Real Madrids træningsanlæg.

I den kortfattede meddelelse fortælles det endvidere, at Real Madrid-præsident Florentino Perez kommer til at være til stede.

Sergio Ramos kom til Real Madrid tilbage i 2005 fra Sevilla, og der har blandt andet også været rygter fremme om, at han skulle være på vej tilbage til den andalusiske klub efter at have brugt næsten halvdelen af sit 35-årige liv i Madrid.

Her skulle der være tale om en aftale med Sevilla på fem år.

Sergio Ramos' seneste sæson har været præget af skader, og det hele er desuden endt med, at der ikke blev plads til ham på det spanske landshold efter imponerende 180 landskampe.

Real Madrid mister dermed en stor personlighed i truppen, hvor han i en årrække var anfører. Han er dog ikke den eneste, som man må se langt efter i næste sæson. Det gælder også træner Zinedine Zidane, som har valgt at stoppe i klubben. Læs mere om hans mulige fremtid her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020