• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Braithwaite: Man kan være en gud den ene dag og djævel dagen efter

Foto: Getty Images

Leganes-dansker Martin Braithwaite forlod Middlesbrough i sommer, og han ser tilbage på en svær tid i den engelske klub.

Af Kenneth Jensen

Han er kommet permanent til det spanske, den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite, og dermed skal han ikke længere tænke på, hvad der kom skal ske i fremtiden.

For det var en del af overvejelserne, da han i foråret var udlejet til den spanske klub. Braithwaite fik ikke just rosende ord med på vejen af nu tidligere træner Tony Pulis, der storkritiserede danskeren og i bund og grund kaldte ham doven og utaknemmelig.

Braithwaite, 28 år, fik også nogle fans på nakken - ikke mindst på sociale medier - men den tidligere Esbjerg-spiller bruger ikke mange ressourcer på det.

- Hvis du kender dig selv, og du er i balance, så ved du, hvordan du er som person. Hvis du opfører dig dårligt, så ved du det godt. Men jeg har været professionel i Middlesbrough og altid arbejdet sindssygt hårdt. Du kan være en gud den ene dag og en djævel dagen efter. Det er en del af spillet, siger Martin Braithwaite til Jyllands-Posten om de mange meninger i offentligheden.

Braithwaite skiftede til "Boro" i sommeren 2017 fra franske Toulouse, men danskeren kom hurtigt til at lide under, at klubben ansatte Tony Pulis. Pulis' varemærke er lange bolde, hvor Braithwaite ikke har sin force i hovedspillet.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Tony Pulis kritiserer spillere. Det har han gjort før - ofte når spilleren har et ønske om at forlade den klub, Pulis er i spidsen for.

Siden fulgte først et lejemål i Bordeaux i foråret 2018, inden han i foråret 2019 var i Leganes, som altså også endte med at købe Braithwaite fri af Middlesbrough.

Danskeren har inditl videre scoret en enkelt gang i tre kampe for Leganes.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020