• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Carvajal om Zidane: Modigt at vende tilbage

Foto: Getty Images

Real Madrid-backen Dani Carvajal roser Zinedine Zidane for at have modet til at vende tilbage.

Af Sylvester Guldberg Røn

Real Madrid har i år oplevet en sjælden trofæfattig sæson. Kongeklubben har udspillet sin rolle i La Liga, samtidig med at det er blevet til exits fra både Copa del Rey og Champions League. Klub VM-titlen fra december bliver således deres eneste trofæ i år. 

Den utilfredsstillende sæson har også kostet to trænere jobbet, hvor både Julen Lopetegui og Santiago Solari er røget i svinget. Nu er Zinedine Zidane tilbage i spidsen for Real Madrid. Klubbens højreback Dani Carvajal roser Zidanes mod. 

- Vi ved udmærket godt, at vi ikke spiller på samme måde i år, som vi plejer. Samtidig ved Zidane, at vores selvtillid er lav, så det er et modigt valg af ham at overtage jobbet. Men han kender os og klubben rigtig godt, så han er helt klart det rette valg, siger Dani Carvajal til Marca. 

Dani Carvajal indrømmer samtidig, at det er en speciel følelse ikke kæmpe med om nogle trofæer. 

- Vi har ikke kæmpet med om noget siden marts, og det har jeg aldrig oplevet i klubben før. Men vi har en god trup, så det skal nok gå, siger Dani Carvajal 

Real Madrid møder mandag aften Leganes på udebane. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.