• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Jacob Quvang

- Det er ikke hvem som helst, man smider ud

Foto: Getty Images

Barcelona nåede lige akkurat at sende Antoine Griezmann til Atlético Madrid, og det er en stor profil, som klubben siger farvel til, mener ekspert Per Frimann.

Af Jacob Quvang

Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelona har store økonomiske problemer. Tidligere i transfervinduet måtte de opgive at forlænge kontrakten med Lionel Messi, da økonomien ikke var til det, og nu er også Antoine Griezmann sendt videre i systemet, da han lige akkurat nåede at skifte til Atlético Madrid på en lejeaftale med en købsoption inden transfervinduets afslutning. 

Dermed er franskmanden tilbage i den klub, han præsterede stort i, og som solgte ham til netop FC Barcelona for et stort millionbeløb tilbage i 2019.

Skiftet overrasker ikke Viaplay-ekspert Per Frimann, der vurderer, at Griezmann passer bedre ind hos de forsvarende spanske mestre.

- Han har jo ikke været den succes, som noget måske havde forventet, han ville blive.

- Han har haft spillet gode kampe, det har han virkelig. Han han spillet gode kampe og scoret flotte mål, men han var bedre i Atlético Madrid og passede bedre til deres måde at spille på. En super effektiv spiller.

- Han er i det hele taget en fantastisk fodboldspiller. Så det er ikke, hvem som helst man smider ud ad døren der. Men han passer bare godt til Atlético Madrid. Sådan er det bare, fortæller Per Frimann til Viaplays transferstudie.

FC Barcelona hentede i stedet for angriberen Luuk de Jong på en lejeaftale hos Sevilla, hvilket rent navnemæssigt må vurderes som noget af en nedgradering i forhold til verdensmesteren Griezmann.

Hollænderen har endnu ikke spillet i denne sæson, og i sidste sæson scorede han blot fire mål i 34 kampe for Sevilla i den bedste spanske liga.

Per Frimann forventer heller ikke, at matchet Barcelona og Luuk de Jong bliver den store succes.

- Det er måske lidt svært at forstå. Han er en dygtig angriber, og han er en leder på et hold. Det kan jeg huske fra PSV også, hvor de nåede langt i Champions League et år. En stor leder med en stor udstråling. Men Barcelona.. Der er en forbindelse med Koeman, og det har jo også noget der. 

- Men jeg kan ikke rigtig se det. Det kan jeg ikke, fortæller Frimann.

Se hele studiesnakken om de to spillere i videoklippet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020