• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Kontroversielt forslag: Barca skal snuppe Ramos

Foto: Getty Images

Hvis det var op til den tidligere målmager Samuel Eto'o er han godt klar over, hvad han ville gøre, hvis han var Barcelona-chef.

Af Oliver Okstrøm

I 16 år var Sergio Ramos en vigtig del af Real Madrid, men den tid er nu et overstået kapitel, da den spanske forsvarsspillers kontrakt udløber denne sommer. Men hvad skal han så gøre?

Hvis man skal tro den tidligere Real Madrid og Barcelona-angriber Samuel Eto'o, så er sagen klar. Det fortæller han i et interview med AS.

- Forhåbentlig tager Sergio til PSG. Men hvis jeg kunne få ham til Barcelona, så ville jeg gøre det, siger han og fortsætter:

- Hvis han tager til PSG, så vil jeg blive glad, og jeg ved, at han vil blive glad, fordi jeg ved, at han vil hjælpe os med at vinde Champions League, som det har vist sig har været svært for os, lyder det fra Eto'o, som er erklæret PSG-fan.

I Barcelona har han desuden også et godt billede af, hvad der kommer til at ske med Lionel Messi, som stadig ikke har fået forlænget. 

- Jeg ved, at Messi elsker Barcelona, og det er ikke et spørgsmål om penge. Det eneste, der tæller, er projektet, som skal være pålideligt, og jeg ved, at Joan Laporta arbejder på det. Han (Messi red.) skal nyde den tid, som han har tilbage. Fodbolden skylder ham meget. Ikke kun Barcelona, fortæller angribslegenden fra Cameroun.

Eto'o er ikke den eneste, som har været ude med ord om Sergio Ramos. Det har Zidane også. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020