• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Lover hjælp til Xavi: Kan lave indkøb i januar

Foto: Getty Images

Barcelona-direktør Ferran Reverter slår fast, at der er mulighed for at hente nye spillere i januars transfervindue.

Af Oliver Okstrøm

Barcelona havde i sommer kun penge til at hente spillere ind på fri transfer, og den økonomiske situation i klubben var tilmed sådan, at de måtte slippe Lionel Messi, da man ikke kunne få ham på en ny kontrakt.

Til januar lader det dog til at være muligt for dem at hente forstærkning. Det fortæller Barcelona-direktør Ferran Reverter ved et pressemøde, som handlede om det kommende byggeri ved Camp Nou.

- Barcelona kan tydeligt hente nye spillere i januar. Både i januar og til sommer. Men vi er nødt til at se nøje på, hvordan det kan lade sig gøre, fortæller Barcelona-bossen, som også skal se på forlængelser af kontrakter.

Det gælder blandt andet Ousmane Dembele, som har kontraktudløb til sommer.

- Vi er nødt til at se på både indkøb og forlængelse med Dembele, selvfølgelig. Måske tager det noget tid, lyder det fra Ferran Reverter.

Ved pressemødet kom det desuden frem, at man vil renovere Camp Nou over 2022 til 2025, som betyder, at man i 2023/24-sæsonen nok ikke kan spille på stadionet - og i stedet bliver det på det OL-stadionet fra 1992 Estadi Olímpic Lluís Companys, der har plads til 55.000 tilskuere.