• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Medie: FC Barcelona tæt på Matthijs de Ligt

Foto: Getty Images

FC Barcelona meldes tæt på at kunne præsentere Matthijs de Ligt som ny mand på Camp Nou.

Af Ole Hoffskov

FC Barcelona fik tidligere på året en aftale på plads med Frenkie de Jong, således han fra sommer skifter til den catalanske storklub, og alt tyder på, at endnu en Ajax-spiller tager turen fra Amsterdam til Barcelona.

Ifølge ESPN er Barcelona tæt på at nå til enighed med AFC Ajax om en transfer med midtstopperen Matthijs de Ligt, der har taget det meste af fodboldverdenen med storm, siden han tittede frem i den hollandske storklub som 17-årig.

Nu er De Ligt fyldt 19 og kan allerede kalde sig anfører for Ajax og hollandsk landsholdsspiller. Og altså formentlig snart FC Barcelona-spiller. Juventus og Bayern München skal også have et godt øje til den unge midtstopper, men han skal foretrække et skifte til Barcelona og har i den forbindelse sat stjerneagenten Mino Raiola i arbejde.

FC Barcelona ventes at betale i omegnen af 600 millioner kroner for Matthijs De Ligt, der tirsdag blev matchvinder for AFC Ajax, da hollænderne ekspederede Juventus ud i kvartfinalen i Champions League. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.