• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Medie: Han er Barcelonas alternativ til Haaland

Foto: Getty Images

FC Barcelona kan kigge på en anden skandinavisk angriber, hvis de ikke har held med at hente Haaland.

Af Victor Risager

FC Barcelona er efter sigende på jagt efter en ny angriber næste sommer, og lige som mange andre storklubber er drømmen Erling Braut Haaland.

Den norske målmaskine kan dog meget vel være for dyr for catalanerne, og i stedet kan FC Barcelona rette fokus mod en anden skandiva. Således er Alexander Isak et alternativ til Erling Braut Haaland hos klubben, lyder det fra Cadena SER.

Den 22-årige svensker har spillet lidt over to år i Real Sociedad med stor succes. Især i sidste sæson strålede Alexander Isak med 17 kasser på 34 kampe i den spanske liga.

I den indeværende sæson har han haft lidt sværere ved at finde vej til netmaskerne, og det er endnu ikke blevet til en ligascoring endnu.

Allerede sidste år var Alexander Isak også rygtet til FC Barcelona, men dengang kom en handel altså som bekendt ikke på plads. Men tilsyneladende har de ikke opgivet det svenske stortalent.

FC Barcelona råder aktuelt over blandt andre Memphis Depay, Luuk de Jong, Sergio Aguero, Martin Braithwaite, Ansu Fati og Ousmane Dembele til de forreste pladser, omend et par af dem døjer med skader i øjeblikket. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020