• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Jacob Quvang

Medie: Han skal erstatte Koeman i Barcelona

Foto: Getty Images

Bliver Ronald Koeman fyret, har Barcelona angiveligt en spanier øverst på ønskelisten som ny cheftræner.

Af Jacob Quvang

Barcelona skuffede igen mandag aften, da klubben spillede uafgjort mod Granada, og manager Ronald Koemans fremtid hænger angiveligt i en tynd tråd. 

Tidligere tirsdag skrev El Mundo Deportivo, at Koeman i hvert fald ikke bliver fyret i den nærmeste fremtid, da klubben ikke ønsker at lave en midlertidig løsning. 

Alligevel skriver det internationale medie Goal, at Barcelona har en klar kandidat til trænersædet, som bør være et spørgsmål om tid før bliver ledigt. 

Ifølge mediet foretrækker Barcelona den belgiske landstræner Roberto Martinez som ny manager, men det kan blive svært at vriste ham fri fra det belgiske landshold. Lige nu har han fokus på at kvalificere Belgien til VM næste år, ligesom han også skal spille Nations League-finaler til oktober. 

Mediet spekulerer i, at Martinez kunne være åben for et skifte, da han også selv er af catalansk afstamning, men først og fremmest skal han jagte sølvtøj til Nations League-finalerne til oktober, hvor Belgien møder Frankrig i kampen om at kvalificere sig til finalen. 

Derudover bliver den legendariske Barcelona-spiller Xavi også rygtet til klubben, akkurat som han gjorde, da trænersædet blev ledigt sidste gang. Goal skriver dog, at dette blot er spekulationer, og at han ikke er præsident Joan Laportas førstevalg. 

Barcelona har blot vundet en af holdets seneste fire kampe.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020