• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Jacob Quvang

Medie: Real Madrid-stjerne afviste storklubber

Foto: Getty Images

Både Tottenham og AC Milan viste interesse for Marco Asensio i sommerens transfervindue, men spanieren valgte selv at fortsætte karrieren i Real Madrid.

Af Jacob Quvang

Marco Asensios Real Madrid-karriere har aldrig udviklet sig i den positive retning, som mange havde troet, dengang han brød igennem med strålende præstationer. Siden da har han været ramt af en alvorlig knæskade, som holdt ham ude i lang tid, men nu er spanieren igen på vej tilbage, og han kæmper for at bryde igennem i Real Madrids startopstilling.

Derfor havde han heller ingen interesse i at skifte væk fra den spanske storklub i sommerens transfervindue. Dette selv om der var interesse for ham udefra.

Således melder det spanske medie Marca, at AC Milan og Tottenham begge var meget interesseret i at hente Asensio, men at det var Asensio selv, der afviste et eventuelt skifte, med argumentet, at han vil bryde igennem i Real Madrid

Asensio er i gang med sin sjette sæson for Real Madrid, og der er stor konkurrence på de offensive pladser, hvor han huserer. Karim Benzema, Gareth Bale, Eden Hazard og Vinicius Junior er konkurrenterne, og ifølge Marca arbejder klubben og manager Carlo Ancelotti på en plan, der skal sende Asensio ind centralt på banen, hvor bredden ikke er lige så stor.

Marco Asensio spillede en stor turnering for Spanien under sommerens OL-slutrunde, hvilket tyder på, at han så småt er ved at vende tilbage på det niveau, han havde før sin knæskade. 

Asensio er i denne sæson blevet indskiftet i samtlige af Real Madrids tre ligakampe.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020