• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Medier: Atletico henter forstærkning for 260 mio.

Foto: Getty Images

De spanske mestre henter argentinsk forstærkning, melder flere medier.

Af Victor Risager

Atletico Madrid vandt i den netop overståede sæson det spanske mesterskab foran Real Madrid og FC Barcelona, og manager Diego Simeone og kompagni forstærker sig nu forud for den kommende sæson.

De skal være meget tæt på at købe den argentinske landsholdsspiller Rodrigo De Paul fra Udinese, som de efter sigende betaler hele 260 millioner kroner for.

Det skriver adskillige medier, heriblandt italienske Sky og SportItalia samt transferjournalisterne Fabrizio Romano og Alfredo Pedulla.

Den 27-årige midtbanespiller bliver angiveligt udstyret med en femårig aftale i den spanske hovedstad, og han vil tjene godt 26 millioner kroner om året.

Rodrigo De Paul, der har en fortid hos spanske Valencia, har spillet de fem sæsoner i Udinese, hvor han har været en stor profil i Serie A. I den netop overståede sæson blev han klubbens topscorer med ni kasser, mens han også leverede flest assister med 11 af slagsen.

Foruden Atletico Madrid var adskillige Serie A-klubber som AC Milan, Napoli, Lazio og Roma samt engelske Leeds United nævnt som bejlere til Rodrigo De Paul. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020