• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mads Aagurd

Partey om Costa-straf: Det er ikke fair

Partey om Costa-straf: Det er ikke fair
Foto: Getty Images

Thomas Partey mener, at straffen til Diego Costa er unfair, og han håber, at den bliver reduceret.

Af Mads Aagurd

Diego Costa er blevet tildelt en karantæne på otte dage, efter Gi Manzano viste angriberen et direkte rødt kort i opgøret mod Barcelona, fordi Costa tilsyneladende havde tilsvinet dommerens mor i . Atletico Madrids Thomas Partey føler, at den straf ikke er helt rimelig.

- Jeg synes, at det er for meget. Det er ikke fair, og jeg håber, at vi kan tale med dem, og de reducerer sanktionen på grund af omstændighederne, siger Partey ifølge Marca.

Karantænen betyder, at Diego Costa er ude resten af sæsonen, og selvom Thomas Partey er enig i, at holdkammeraten overreagerede, mener han, at det kunne være håndteret anderledes.

Atletico Madrid med både Thomas Partey og Diego Costa i startopstillingen tabte opgøret til Barcelona med 2-0 på to sene scoringer fra hjemmeholdet.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Optakt: AC Horsens - Hobro IK

To hold, der tørster efter en sejr mødes på Casa Arena søndag middag. Hvem får mest ud af ønsket og håbet om tre vigt...

Mere Superliga

Fokus