• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Ramos fejler før El Clasico: Sådan rettede han den

Foto: Getty Images

Det kræver nogle gange lidt humor at komme videre fra en dum fejl.

Af Oliver Okstrøm

De holder sig ikke tilbage med lir mellem Real Madrid og Barcelona. I forbindelse med Joan Laportas sejr som ny klubpræsident i Barcelona havde han fået sat et stort banner op foran Bernabeu i Madrid.

Her var det med teksten 'Nu ses vi snart igen'. Det var noget, som Real Madrid-anfører Sergio Ramos havde brugt i promoveringen for dokumentaren om ham, som bliver sendt på Amazon Prime.

Her havde man skrevet teksten 'ganes de que em torneu a veure', som på catalanske betyder, at man glæder sig til, at man kommer til at se ham igen. Dog var det med en ærgerlig fejl, da man på catalansk ikke skal bruge det spanske 'de'.

Derfor har man nu været nødt til at lægge et nyt stort banner op - hvor fejlen er rettet. Det er tilmed med en lille hilsen nederst, hvor der er et lille spansk ordspil om, at den nu er uden fejl. Det handler i bund og grund om, at man nu kan ses uden fejl.

Det store banner kan ses i tweetet nedenfor.

Lørdag tørner Real Madrid og Barcelona sammen i El Clasico, hvor Ramos stadig er ramt af en skade. Derfor stiller de op uden ham. Læs mere om deres forventede startopstilling her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus