• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Real Madrid har Eden Hazard med igen

Foto: Getty Images

Eden Hazard kan gøre comeback for Real Madrid, efter at han har siddet ude med en skade i sæsonstarten.

Af Victor Risager

Eden Hazards første sæson i Real Madrid var plaget af skadesproblemer, og hans anden sæson i klubben er heller ikke kommet godt fra land. Belgieren har nemlig ikke været i Real Madrids to første kampe i sæsonen.

Men nu lysner det for Eden Hazard.

Den belgiske stjerne indgår nemlig i Real Madrids trup til opgøret mod Real Valladolid onsdag aften, hvor han altså kan sæsondebutere.

Cheftræner Zinedine Zidane fortalte også tidligere tirsdag til blandt andre Goal, at Hazard er tæt på at være klar til kamp.

Læs også:Medie: Manchester United i kontakt med Edinson Cavani

- Jeg tror, han er meget tæt på at være tilbage. Han er forberedt og træner godt sammen med holdet. Problemet er, at han ikke har været i stand til at træne meget indtil nu, men nu er han tilbage og træner regelmæssigt. Så vi får se, hvad der sker.

- Det, han ønsker, er at spille. Han havde et stort problem, der forårsagede problemer i lang tid, men nu ser det ud til, at han har det godt. Sæsonen er meget lang, og han er meget professionel, lød det fra Zidane ifølge Goal.

29-årige Eden Hazard har spillet 22 kampe med ét mål til følge for Real Madrid. Kampen mod Real Valladolid onsdag aften kan blive hans 23. kamp.

Se hele truppen her:

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus