• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mads Aagurd

Real Madrid-stopper: Svært at motivere os selv

Foto: Getty Images

Det er svært for Real Madrid-spillerne at finde motivationen, når de ikke længere har noget at spille for.

Af Mads Aagurd

En dårlig sæson betyder, at Real Madrid ikke har mulighed for at vinde noget, og det gør det svært for spillerne at finde motivationen til de sidste kampe, hvor der er reelt set ikke er noget på spil, mener Nacho Fernandez.

- Lige nu er det svært, fordi vi skal motivere os selv til kampe, hvor vi ikke spiller om noget. Vi skal motivere os selv mere, for der er stadig kampe tilbage, siger han ifølge Marca.

Forsvarsspilleren erkender, at defensiven har været alt for svag for storklubben i denne sæson, og hvis man skal finde et lyspunkt på Real-mandskabet, må det ifølge Nacho være Karim Benzema.

- Han er i god form, og han har været spektakulær for klubben, og hvis der er en spiller, der skal modtage ros i denne sæson, så er det Karim, fortsætter den spanske stopper.

Real Madrid er nummer tre i La Liga med seks kampe igen, og med ni point ned til Sevilla på fjerdepladsen er de stort set sikre på Champions League i næste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.