• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Real Madrid-træner forklarer: Har vraget stjerne

Foto: Getty Images

Carlo Ancelotti forklarer, at stjernespilleren ikke var skadet, men ganske enkelt var fravalgt.

Af Victor Risager

Real Madrid hentede tre point med en sejr FC Barcelona i weekenden, og hele den kamp måtte Eden Hazard se fra bænken. Der var dog ikke tale om en skade.

Siden den belgiske superstjerne kom Real Madrid med store forventninger og et stort prisskilt for lidt over to år siden, har skader ellers spoleret store dele af hans ophold i den spanske hovedstad. Han er derfor heller aldrig levet helt op til forventningerne. 

Eden Hazard missede imidlertid ikke “El Clasico” på grund af en skade. Nej, han var ganske enkelt fravalgt, fortæller cheftræner Carlo Ancelotti ifølge Goal.

- Han er klar til at spille, men problemet er, at der er en træner, der foretrækker en anden spiller, siger Carlo Ancelotti med henvisning til formstærke Vinicius Jr., der starter på venstrekanten for Real Madrid. 

Til gengæld har den italienske manager store forventninger til 30-årige Eden Hazard, der blot har leveret en assist på syv kampe i den indeværende sæson.

- Han har ikke en stjernestatus i Madrid, fordi han har haft mange skader, og lidt efter lidt vil han nå sin bedste version. Jeg er sikker på, at vi i denne sæson vil se den bedste version af Hazard, og at han vil spille mere, end han gør nu. Hazard har alt: Kvalitet og motivation. Han skal holde ud. Det er, hvad der sker: Nogle gange foretrækker træneren andre spillere.

Eden Hazard, som har kontrakt med Real Madrid frem til sommeren 2024, stort noteret for 51 kampe for klubben med kun fem mål til følge.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020