• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Sevilla vinder vild målfest - presser FC Barcelona

Foto: Getty Images

Der var masser af mål, da Sevilla og Celta Vigo bragede sammen mandag aften.

Af Victor Risager

Der var godt med mål, da Sevilla mandag aften gæstede Celta Vigo i den spanske La Liga.

Syv gange havnede bolden i netmaskerne i den dramatiske kamp, som de andalusiske gæster Sevilla endte med at vinde.

Med sejren øger de deres forspring fra fjerdepladsen ned til Real Sociedad på femtepladsen til hele 14 point, efter at Sociedad søndag delte med Valencia. Samtidig bringer de sig tættere på FC Barcelonas tredjeplads. 

Sevilla kom flyvende fra start mod Celta Vigo, og efter blot syv minutter scorede de kampens første mål. Det stod forsvarstalentet Jules Kounde for med et velplaceret hovedstød.

Godt ti minutter senere kom Jules Kounde så igen i fokus, men denne gang var det ikke positivt. Han begik et klodset straffespark på Santi Mina fra Celta Vigo, og fra ellevemeterpletten sendte Iago Aspas udligningen i mål.

Tre minutter senere scorede Aspas sit andet mål i kampen. I et veludført kontraangreb havnede den erfarne angriber i en en-mod-en-situation mod Sevillas keeper, og her krøllede han stille og roligt bolden ind.

Målscoringen var imidlertid langt fra slut, og der skulle scores to gange mere inden pausen. Først udlignede Fernando for Sevila med et afrettet langskud, inden Brais Mendez sørgede for, at Celta Vigo førte ved pausen med et frækt lob fra tæt hold.

I pausen må Sevilla-træner Julen Lopetegui dog have fået styr på tropperne, for i anden halvleg fik de vendt kampen.

Efter en times spil bragte Ivan Rakitic balance i regnskabet for den andalusiske klub med en afslutning fra tæt hold, og et kvarter før tid sendte Alejandro “Papu” Gomez sejrsmålet i kassen. “Papu” vandt bolden fra værternes Joseph Aidoo i en farlig position og krøllede efterfølgende bolden i kassen.

Med sejren er Sevilla altså fortsat nummer fire med 14 point ned til Real Sociedad og fire point op til FC Barcelona på tredjepladsen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus