• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Simeone er krypisk om Costa: Alle kan få lov at smutte

Foto: Getty Images

Der er interne stridigheder mellem Diego Costa og Atletico Madrid, og Diego Simeone er klar i mælet, når det kommer til spanierens fremtid.

Af Sylvester Guldberg Røn

Diego Costa er en angriber, som er svær ikke at have en mening om. Det ene sekund laver han mål på samlebånd, og i det næste sekund kan han komme i uheldige hovedroller på og udenfor banen.

Senest er han kommet i fedtefadet efter at have svinet dommeren så meget til i topkampen mod Barcelona, at han fik otte spilledages karantæne. Derudover er han blevet straffet internt i klubben, og det har gjort Costa så rasende, at han har nægtet at træne. Diego Simeone er dog iskold overfor spanieren. 

- Alle spillere, der har lyst til at smutte, kan få lov at smutte. Situationen med Diego er blevet håndteret internet, vi har løst problemet, og han trænede med fredag. Han har ikke haft en god sæson, og hans skade har ikke gjort det bedre. Vi håber, at hans kvaliteter kan komme os til gode. Vi vil have en sulten Costa tilbage, siger Diego Simeone ifølge Football Espana. 

Diego Costa har blot lavet to mål i 16 La Liga-optrædener i denne sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.