• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Tævet af Bayern: Barcelona-træner kommer under lup

Foto: Getty Images

Ronald Koeman skal imponere mere i de kommende uger, hvis han skal beholde sit job, lyder det.

Af Victor Risager

Det var ikke en glædens dag i Barcelona tirsdag, hvor FC Barcelona indledte gruppespillet i Champions League med et meget skuffende nederlag til Bayern München.

Efter den kamp sidder manager Ronald Koeman også lidt mindre sikkert i trænersædet, men han bliver ikke fyret lige med det samme, lyder det fra flere medier. Til gengæld skriver mediet COPE, at den hollandske manager og dennes beslutninger nu kommer til at blive kigget i sømmene af ledelsen i de kommende kampe.

Ledelsen var således forståelige over for, at man tabte til Bayern München tirsdag, men de var ikke tilfredse med måden, Barcelona tabte på.

Ifølge mediet Mundo Deportivo er der heller ikke intentioner om at erstatte træneren lige med det samme, da holdet i øjeblikket også døjer med skader til blandt andre Ansu Fati, Sergio Aguero, Ousmane Dembele og Martin Braithwaite. Endvidere er Philippe Coutinho kun lige kommet tilbage fra en skade.

Nogle sejre i de næste uger vil imidlertid være vigtigt for Ronald Koeman, og de næste kampe er da også på papiret overskuelige. FC Barcelona skal møde Granada, Cadiz og Levante i næste uge.

Ronald Koeman, 58 år, har været træner i FC Barcelona siden sidste sommer. Han har vundet 37 ud af 58 kampe. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020