• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Jacob Quvang

Tidligere FCK-stjerne bænket: Konkurrencen er hård

Foto: Getty Images

Den tidligere FC København-stjerne Ludwig Augustinsson har startet sit spanske eventyr i Sevilla på bænken.

Af Jacob Quvang

Ludwig Augustinsson skiftede tidligere i sommertransfervinduet til den spanske storklub Sevilla, efter han var en del af det Werder Bremen-hold, som i sidste sæson rykkede ud af Bundesligaen. 

Tiden i det spanske er dog startet uden for grønsværen, da Ludwig Augustinsson indtil videre ikke har fået et eneste spilleminut for sin nye klub. 

Han er da også indstillet på, at han skal kæmpe for spilletiden i Sevilla, der sidste sæson endte som nummer fire i den bedste spanske liga. 

- Målet og drømmen var at tage et skridt som dette og komme op på denne hylde ved at spille i en af de bedste ligaer. Sevilla har klaret sig rigtig godt de seneste år ved at vinde Europa League, og de har også spillet i Champions League flere gange.

- Så tog jeg det skridt. Det er klart, at konkurrencen er hård, men det skal det også være, og jeg tror, ​​det er noget, der kan løfte mig, at jeg til hver træning og til hver kamp skal præstere på mit maksimale niveau, siger han til Fotbollskanalen.

Svenskeren, som i øjeblikket er afsted med det svenske landshold, har dog fået et positivt indtryk af klubben. 

- Jeg har fået et meget positivt indtryk af klubben. Det har været to hektiske uger, men det har føltes meget godt. Det er en stor klub, og man ser det på niveauet både på og uden for banen.

- Det går hurtigt på banen, og vi har en stor trup, så der er virkelig konkurrence om pladserne, men det skal der også være, fortæller Augustinsson.

Ludwig Augustinsson nåede at spille fire år i Werder Bremen før skiftet til Sevilla.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020