• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Zidane: Det er umuligt at erstatte Ronaldo

Zidane: Det er umuligt at erstatte Ronaldo
Foto: Getty Images

Det er ikke muligt for Real Madrid at finde en spiller, som kan gøre det samme, som Ronaldo gjorde for klubben, mener Zinedine Zidane.

Af Oliver Okstrøm

Cristiano Ronaldo skiftede i sommer fra Real Madrid til Juventus, og i den forbindelse har den spanske hovedstadsklub siden skulle svare på mange spørgsmål angående den portugisiske stjernespiller.

Det måtte den tilbagevendte Real Madrid-træner Zinedine Zidane også igennem ved pressemødet forud for mandagens opgør mod Leganes. Her pegede franskmanden på, at det ikke kan lade sig gøre at finde en ny spiller i stedet for Ronaldo.

- Det er umuligt at erstatte Cristiano. Det er ligemeget, hvem du køber, siger han og fortsætter:

- Han har forladt klubben, og man kan godt købe kvalitetsspillere, men de vil aldrig nogensinde komme til at opnå det samme, som han gjorde, men sådan er fodbold, lyder det fra Zidane.

Det er desuden ikke særlig ofte, at Real Madrid spiller om mandagen, men det er nu sket for første gang i næsten fem år. Det lader dog ikke til at være noget, som går Zidane på.

- Det er blevet vores tur til at spille om mandagen, som mange andre klubber har gjort det i de seneste sæsoner. Det betyder, at vi har haft en længere uge med mere træning, forklarer Real Madrid-træneren.

Kampen mellem Leganes og Real Madrid spilles klokken 21, og den sendes direkte på TV2 Sport.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus