• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Zidane lover ændringer: Jeg ved præcis hvem jeg vil have

Foto: Getty Images

I Real Madrid skal der ske klare ændringer til sommer, og klubbens cheftræner Zinedine Zidane har et klart billede af, hvad der skal ske.

Af Oliver Okstrøm

I Real Madrid lægger den tilbagevendte cheftræner Zinedine Zidane ikke skjul på, at der er ændringer på vej i spillertruppen efter denne sæson. Indtil da fokuserer han på at få klubben i sikker havn, selvom de ikke har haft noget at spille for siden marts.

Ved pressemødet forud for deres kamp mod Athletic Bilbao fortalte Zidane om sommerens arbejde.

- Det eneste, jeg kan sige, er, at vi kommer til at tale om det på det rigtige tidspunkt. Nu skal vi kun tale om denne sæson - og intet andet. Jeg kender til profilen på de spillere, som jeg gerne vil have - og jeg ved præcis, hvad jeg vil have - og det taler vi om senere i klubben, forklarer franskmanden og fortsætter:

- Det har jeg helt på plads i mine tanker. Derefter må vi se på, hvad vi kan gøre på transfermarkedet, fordi det er klart, at der vil ske ændringer, lyder det fra Zidane.

Dermed kom han udenom at tale om spillere som Gareth Bale og Raphael Varane, som har været rygtet på vej væk fra klubben. 

Endelig slog han også fast, at det var meget vigtigt for ham, at Real Madrid-mandskabet forbedrer sig i de sidste seks kampe af sæsonen, ligesom det også blev til rosende ord til Marco Asensio.

Kampen mellem Real Madrid og Athletic Bilbao spilles søndag klokken 16.15, og den sendes direkte på Strive.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.