Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Lewandowski står foran stor lønnedgang

Foto: Getty Images

Robert Lewandowski er angiveligt klar til at acceptere en markant lønnedgang for at komme til FC Barcelona.

Af Lars Gram-Hanssen

Meget tyder på, at Robert Lewandowski snart skifter Bundesligaen ud med La Liga. 

Den polske stjernangriber har været rygtet til FC Barcelona i månedsvis, og i weekenden bekræftede Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic så, at Robert Lewandowski ikke ønsker at forlænge sin kontrakt. Lørdag skrev den engelske avis The Times, at Lewandowski har indgået en aftale med FC Barcelona.

Og ifølge den spanske avis Mundo Deportivo er Robert Lewandowski faktisk så opsat på at komme til FC Barcelona, at polakken er indstillet på at gå markant ned i løn, idet den catalanske klubs økonomi stadig har det svært. 

Mundo Deportivo skriver, at Lewandowski i øjeblikket tjener 22 millioner euro om året i Bayern München, hvilket svarer til 163 millioner kroner. Ifølge Mundo Deportivo skulle Lewandowski dog være klar til at gå ned til en årsløn på 120 millioner kroner i FC Barcelona. 

Mundo Deportivo skriver endvidere, at FC Barcelona håber på at kunne købe Robert Lewandowski for 225 millioner kroner. Catalanerne vil angiveligt maksimalt betale 260 millioner kroner for polakken, der har kontraktudløb i Bayern München næste sommer. 

Læs også: Avis: Her er Bayerns krav til et Lewandowski-salg