Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Premier League-klub lurer på Lewandowski

Foto: Getty Images

Ifølge den engelske avis The Guardian er der en lille mulighed for, at Robert Lewandowski kan spille i Premier League i næste sæson.

Af Lars Gram-Hanssen

Barcelona ligner favoritten til at hente Robert Lewandowski denne sommer, men den catalanske klub er tilsyneladende ikke den eneste storklub, der lurer på polakken. 

Således skriver den engelske avis The Guardian, at Chelsea følger nøje med i forhandlingerne mellem Barcelona og Bayern München, hvor den catalanske klub kæmper med at få stablet et tilfredsstillende bud på benene. 

- Hvis forhandlingerne mellem klubberne fortsætter med at være vanskelige, så kan det sætte en stopper for Lewandowskis håb om et spansk skifte, skriver The Guardian.

Ifølge The Guardian kan et Premier League-skifte således komme på tale for Robert Lewandowski, hvis Barcelona i sidste ende ikke har råd til at købe ham. 

- Han har været usikker om at spille i England, men Chelsea følger tilsyneladende nøje med i situationen. Thomas Tuchel er en kæmpe beundrer af Lewandowski, der har scoret 343 mål siden sit skifte til Bayern i 2014, og som han ville have elsket at have hentet til Chelsea sidste sommer, skriver The Guardian.

Det viste sig umuligt at hente Robert Lewandowski sidste sommer, og Chelsea endte i stedet med at bruge omtrent 855 millioner kroner på Romelu Lukaku, der har haft en sløj sæson på Stamford Bridge.