• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: United vil handle i Atlético og Real Madrid

Foto: Getty Images

Manchester United har angiveligt sendt en delegation til Madrid, idet den engelske klub vil handle i både Atlético Madrid og Real Madrid.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United har fået en skrækkelig start på sæsonen, og den engelske klub vil nu tilsyneladende forsøge at hente et par markante forstærkninger i løbet af transfervinduets sidste uger. 

Den defensive midtbane har især brug for nye kræfter, og ifølge The Telegraph og Marca har Manchester United nu rettet blikket mod Real Madrid-stjernen Casemiro. Til gengæld har Manchester United droppet interessen for Adrien Rabiot, lyder det, på grund af franskmandens lønkrav. 

The Telegraph skriver, at Casemiro muligvis kan lokkes væk fra Real Madrid, hvor spillere som Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga og Fede Valverde presser på til startopstillingen. Den 30-årige Casemiro kan koste omtrent 442 millioner kroner, skriver The Telegraph. 

Ifølge Marca er Casemiro dog ikke den eneste stjerne, som Manchester Uniteds delegation i Madrid har vist interesse for. Således skriver den spanske avis, at den engelske klubs udsendte folk også har haft et møde med Joao Felix' repræsentanter, både på Wanda Metropolitano og på et hotel centralt i Madrid. 

Manchester United har meddelt Atlético Madrid, at man er interesseret i at købe Felix, skriver Marca. Ifølge avisen er madrilenerne dog ikke interesserede i at sælge portugiseren. Derfor er spørgsmålet nu, om Manchester United-delegationen må drage tomhændet hjem, eller om man lykkes med at hente enten Casemiro eller Joao Felix.  

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.