• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Medie: Bænket Hazard tilbudt til disse to klubber

Foto: Getty Images

Eden Hazard er endt som bænkevarmer i Real Madrid, og nu forlyder det, at madrilenerne har tilbudt belgieren til en række engelske klubber.

Af clbold.dk

Eden Hazard er aldrig blevet den stjerne i Real Madrid, som belgieren var i Chelsea, og nu ønsker madrilenerne angiveligt at sige farvel til den 30-årige belgier. 

Således skriver ESPN, at flere Premier League-klubber er blevet spurgt, om de har interesse i at hente Eden Hazard, når transfervinduet åbner til januar. Blandt disse klubber er Chelsea og Newcastle, lyder det.

Sidder meget på bænken
Ifølge ESPN er det dog usikkert, hvor stor interessen for Eden Hazard er i øjeblikket. Belgieren sad for nyligt på bænken i hele kampen, da Real Madrid hentede en 2-1-sejr i El Clasico-opgøret mod Barcelona. Onsdag fik Hazard så de sidste 20 minutter på banen, da Real Madrid spillede 0-0 mod Osasuna. I Real Madrids seneste seks ligakampe har Hazard fået sammenlagt 56 minutter på banen.

Efter opgøret mod Barcelona afviste Real Madrid-cheftræner Carlo Ancelotti, at Hazards begrænsede spilletid er relateret til skadesproblemer. 

- Hazards problem lige nu er, at han har en træner, der foretrækker en anden spiller, lød den direkte udmelding således fra Ancelotti. 

Ifølge ESPN ønsker Real Madrid at komme af med Eden Hazard, idet madrilenerne ønsker at frigøre midler til næste sommer, hvor man vil forsøge at hente både Erling Haaland og Kylian Mbappé. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020