• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Medie: Storklub jagter Mikkel Damsgaard

Foto: Getty Images

Ifølge det italienske medie Calciomercato har salget af Cristiano Ronaldo indledt en ny æra i Juventus, hvor storklubben nu vil satse mere på unge spillere. Danske Mikkel Damsgaard er en af de spillere, der angiveligt står højt på listen hos Torino-klubbens sportsdirektør.

Af clbold.dk

Der var masser af transferrygter om Mikkel Damsgaard denne sommer, men den danske landsholdsprofil var stadig i Sampdoria, da transfervinduet tirsdag lukkede. 

Ifølge det italienske medie Calciomercato er Damsgaards dage i Genova-klubben dog formentligt talte. Således skriver mediet, at Juventus har Damsgaard på radaren. 

Vil satse på fremtidens stjerner fremover
Calciomercato peger på, at salget af Cristiano Ronaldo er begyndelsen på en ny æra i Juventus, hvor klubben ikke længere vil gå efter aldrende spillere. 

- Derfor er valgene og objektiverne også rettet mod fremtiden: Fremover skal der kun investeres i fremtidens stjerner. Målet er derfor Dusan Vlahovic, som vi tidligere har reporteret. Og kikkerten er også rettet mod andre spillere med lignende karakteristika, i forhold til alder og potentiale. En af disse spillere er Mikkel Damsgaard, Sampdoria-spilleren fra årgang 2000, der blev en hovedperson for Danmark under EM, lyder det således fra Calciomercato.

Mikkel Damsgaard er i denne sæson startet inde i begge de to kampe, som Sampdoria har spillet i Serie A. Den 21-årige offensivspiller startede også inde, da Danmark onsdag slog Skotland med 2-0. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020