• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Robin Ettinger-Erichsen

Fredagens rygtebørs: Endnu en stjerne til Kina

Foto: Michael Regan/Getty Images

Tipsbladet.dk bringer dig hver dag de absolut bedste rygter.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Diego Costa fra Chelsea til Tianjin Quanjian
Note: Der går mange rygter om europæiske spillere, der skal skifte til den pengestærke kinesiske liga, men der er ét rygte, der ikke vil dø ud. Det er rygtet om Diego Costa, der eftersigende skal skifte Chelsea ud med Tianjin Quanjian. Her står den kinesiske klub både klar med en stor pose penge til Chelsea, og med en kæmpe lønpose til Costa selv. Rygterne går på, at Costa er tæt på at skrive en kontrakt med den kinesiske klub, der vil gøre ham til den bedst betalte fodboldspiller i verden med en ugelø på 650.000 pund om ugen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Record

Kylian Mbappe fra Monaco til Manchester City
Note: Siden Manchester City kom til penge, har klubben forsøgt sig med adskillige angribere. Aguero er klart den, der har størst succes, men fra næste sæson kan den engelske klub muligvis have en ny førsteangriber. Den bå Manchester-klub vil nemlig snyde Manchester United for Kylian Mbappe. Manchester United har fået et bud på 72 millioner pund afvist for Mbappe, så derfor har City meddelt Monaco, at de er klar til at lægge op mod 95 millioner pund for den franske angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le 10 Sport

Radamel Falcao fra Monaco til Real Madrid
Note: Det er ikke kun Monacos unge angriber, der bliver rygtet væk. Også den lidt ældre Radamel Falcao har bejlere. Denne gang er det Real Madrid, der melder sin interesse for den målfarlige angriber. Falcao har tidligere både haft stor succes og store nedture på sine europæiske eventyr, men det holder altså ikke Real Madrid fra at vise interesse.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Express

Riyad Mahrez fra Leicester til Champions League-klub
Note: Dette rygte har ikke en decideret køber, men det kan vise sig at være underordnet for Mahrez. Den 26-årige kantspiller var i sidste sæson en af Leicesters absolut vigtigste spillere, da de vandt mesterskabet. I denne sæson har han prøvet kræfter med Champions League-fodbold, og det vil han eftersigende ikke undvære igen. Derfor vil den algeriske offensivspiller skifte Leicester ud med en klub, der skal spille med i fineste selskab i næste sæson.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Guardian

Jan Oblak fra Atletico Madrid til Mancester United
Note: Real Madrid meldes igen og igen interesserede i DAvid de Gea, og gør kongeklubben alvor af sine trusler om at smide op mod 600 millioner kroner i Manchester Uniteds vej, vil klubben sandsynligvis sælge. Det er her, Jan Oblak kommer ind i billedet. Den 24-årige Atletico Madrid-keeper har stået nogle fortræffelige sæsoner for den rødhvid-stribede Madrid-klub, og derfor vil Manchester United hente ham til Old Trafford, hvis de Gea skifter til Real Madrid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Independent

Kyle Walker væk fra Tottenham
Note:
Tottenham er klar til at lytte til bud på Kyle Walker, som er en eftertragtet herre.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: London Evening Standard

Rafinha fra Bayern München til Liverpool
Note:
Rafinha har luftet ønskerne om et skifte til Premier League, og det skulle Liverpool være klar til at opfylde, men også Arsenal meldes inde i kampen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: FourFourTwo

Javier Mascherano fra Barcelona til Kina
Note:
Man har dårligt et overblik over de utallige stjernespillere, der har taget skridtet til Kina, og nu meldes Javier Mascherano også i denne retning, inden han vil slutte karrieren i River Plate i hjemlandets Argentina.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Don Balon

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.