• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Nikolaj Kesting

Fredagens rygtebørs: Luiz tager til Brasilien

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af Nikolaj Kesting

David Luiz til Flamingo
Note: David Luiz har indgået en mundtlig aftale med klubben i hjemlandet om en transfer. Luiz og Flamingo er blevet enige om at en aftale der strækker sig til december 2022.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel

Jurrien Timber fra Ajax til Chelsea
Note: Både Chelsea og Tottenham har kig på den hollandske midterforsvarer, der blandt andet har flere hollandske landskampe på cv'et. 
Kilde: 90min
Sandsynlighed: Middel

Franck Kessie fra Milan til Paris Saint Germain
Note: Kessie er angiveligt klar til at takke nej til en ny kontrakt i Milano-klubben, hvis det kan fører til et skifte til den franske storklub næste år. Også Liverpool er blevet sat i forbindelse med elfenbensspilleren. 
Kilde: Todo Fichajes
Sandsynlighed: Under middel

Dani Ceballos fra Real Madrid til Betis
Note: Ceballos planlægger et skifte til Betis i januar på løn, hvor han efterfølgende skal blive permanent spiller for klubben til næste sommer. Betis vil betale i underkanten af 150 millioner kroner. 
Kilde: ABC
Sandsynlighed: Over middel

Domenico Berardi fra Sassuolo til Leicester
Note: Leicester har øjnene rettet på Berardi, som klubben ønsker at hente allerede til januar. Den 27-åriger kantspiller har udtrykt ønske om at forlade Sassuolo og kan hentes for omkring 260 millioner kroner. Leicester kan dog møde modstand fra både Milan og Fiorentina, der begge er interesseret i Berardi.
Kilde: Calcio Mercato
Sandsynlighed: Middel

Jules Kondu fra Sevilla til Chelsea
Note: Chelsea vil efter alt at dømme genoptage deres interesse i den 22-årige franske midterforsvarer Jules Kondu, når transfervinduet åbner i januar. Det kræver dog at Sevilla sænker prisen til omkring 370 millioner kroner. 
Kilde: ESPN
Sandsynlighed: Middel

Jude Bellingham forlader Dortmund: 
Note: Dortmund er ikke klar til at sælge sit unge stortalent Jude Bellingham til næste sommer. Den unge brite har netop været rygtet til England, men Dortmund vil forsøge at holde på Bellingham og tilbyde en ny kontrakt. 
Kilde: 90min
Sandsynlighed: Under middel

Youri Tielemans fra Leicester til Real Madrid eller Barcelona
Note: Vi bliver i Leicester, hvor store klubber som Real Madrid, Barcelona og Manchester United lurer på belgieren Youri Tielemands. Den 24-årige midtbanemand er på blokken i alle tre klubber, men Leicester forsøger fortsat at få Tielemans til at skrive under på en ny kontrakt med klubben. 
Kilde: AS
Sandsynlighed: Middel

Jesse Lingard fra Manchester United til West Ham
Note: Førsteholdstræner i West Ham, Stuart Pearce, har givet udtryk for, en Lingard-transfer fortsat godt kan ske. Det lykkedes ikke for West Ham at sikre Lingards underskrift inden september, men Moyes og co. er stadig interesseret i at få den 28-årige offensivspiller til klubben. 
Kilde: Goal.com
Sandsynlighed: Under middel

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020