• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mads Bye Marboe

Fredagens rygtebørs: Bale rykker over Atlanten

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af Mads Bye Marboe

James Maddison fra Leicester til Manchester United
Note: Manchester United hentede i sommer Harry Maguire hos Leicester, og De Røde Djævle vil forsøge at kapre endnu en af Premier League-klubbens profiler i form af James Maddison næste sommer. Leicester kræver efter sigende tæt på de 675 millioner, som United betalte for Maguire.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Manchester Evening News

Kai Havertz fra Bayer Leverkusen til Real Madrid eller FC Barcelona
Note: Real Madrid og FC Barcelona holder øje med Bayer Leverkusens 20-årige midtbanespiller, og begge klubber overvejer at gå ind i kampen om Havertz til næste sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Gareth Bale fra Real Madrid til Inter Miami
Note: Gareth Bale har fået en mindre opblomstring i starten af sæsonen for Real Madrid, men han er nu den seneste stjerne til at blive sat i forbindelse med David Beckhams nye MLS-hold. Edinson Cavani og Luis Suarez er også blevet kædet sammen med den amerikanske klub.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: El Confidencial

Kylian Mbappé fra PSG til FC Barcelona
Note: Barcelona har droppet at hente Neymar tilbage til klubben og vil nu forsøge at kapre Kylian Mbappé i Paris Saint-Germain i stedet. Efter denne sæson har den franske angriber blot to år tilbage af sin kontrakt med hovedstadsklubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Fabian Ruiz fra Napoli til Liverpool, Real Madrid, FC Barcelona eller Bayern München
Note: Samtlige fire storklubber viser interesse for spanske Fabian Ruiz, som har imponeret for Napoli efter skiftet fra Real Betis forrige sommer. Italienerne har dog ikke tænkt sig at slippe midtbanespilleren billigt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Manchester United fordobler Victor Lindelöfs løn
Note: Manchester United er klar på at fordoble Victor Lindelöfs løn og give svenskeren en kontrakt, der fremover vil indbringe ham omkring 1,25 millioner kroner om ugen. Stopperens kontrakt udløber i sommeren 2022, og Ole Gunnar Solskjær har tænkt sig at holde på sine bagerste fire i minimum fem år. Luke Shaw har således allerede kontrakt indtil 2024, mens klubben har papir på Harry Maguire og Aaron Wan-Bissaka indtil 2025.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Yannick Bolasie fra Everton til Sporting CP
Note: Yannick Bolasie blev udlejet til Sporting Clube de Portugal på sidste dag af transfervinduet, og kantspilleren har allerede formået at overbevise portugiserne om sine kvaliteter, selvom han blot har været i klubben i knap to uger. Sporting ønsker nemlig at gøre aftalen med Bolasie permanent.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Record

Coniah Boyce-Clarke fra Reading til Manchester United
Note: Manchester United har holdt øje med Readings blot 16-årige målmand, Coniah Boyce-Clarke, og havde scouts på tribunen, da keeperen tidligere på ugen vogtede buret for Englands U17-manskab, som mødte Polens ditto. Premier League-giganterne har efter sigende holdt øje med Boyce-Clarke i et års tid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.