• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Godt nyt: Eriksen kan få grønt lys om en måned

Foto: Getty Images

Ifølge La Gazzetta dello Sport er der mulighed for, at lægerne om en måneds tid kan give grønt lys for, at Christian Eriksen så småt begynder at træne for sig selv i Danmark.

Af clbold.dk

Det er snart tre måneder siden, at Christian Eriksen faldt om med et hjertestop i Danmarks EM-kamp mod Finland. 

En uhyggelig episode, som sent vil blive glemt, men Eriksens tilværelse er heldigvis fredfyldt i disse dage. Sådan lyder det nu fra Milano-avisen La Gazzetta dello Sport, der har bragt en opdatering på Christian Eriksens situation. 

- På cykel rundt i byen, afslapning i parken med børnene og selfies med fansene. Sådan er livet for den danske midtbanespiller tre måneder efter det dramatiske kollaps under EM, lyder det således fra La Gazzetta dello Sport. 

Genoplader batterierne
Ifølge La Gazzetta dello Sport er det ikke unormalt for fans at løbe ind i Christian Eriksen i Sempione-parken i Milano i disse dage, hvor den danske stjerne velvilligt har stillet op. 

- Søndag er det præcis tre måneder siden (siden Eriksen fik hjertestop, red.), og i mellemtiden har Christian valgt bymidtens eleganter gader som det ideelle mikrokomos til at genoplade batterierne og forlænge ferien. Om et par dage vender han tilbage til Odense, hvor ingen kan finde på at forstyrre ham, og bortset fra visse sociale distraktioner vil den dedikerede far fortsætte tilværelsen med den rette diskretion, lyder det fra La Gazzetta dello Sport. 

Kan måske få grønt lys
Ifølge La Gazzetta dello Sport har Christian Eriksen blandt andet tilbragt lidt tid i Ligurien, mens danskeren også har været på bådtur i kystbyen Portofino. 

- Hvad hans helbred angår, så venter der om en måneds tid et tjek med de danske kardiologer, som har haft ansvaret for ham siden juni. Det er besluttet, at de vil fortsætte med at følge hans situation, altid i tæt kontakt med Inter-staben. 

- Ved den lejlighed kan der for første gang blive givet grønt lys til, at han så småt kan indlede lidt individuel træning. Måske lidt tid på træningscyklen, lidt jogging på træningsbanen, og lidt træning med bold på en træningsbane tæt på hans hjem. Der er tale om en naturlig proces, hvor han langsomt vender tilbage. I Danmark, og helt sikkert ikke i Italien. Her er reglerne sådan, at det ikke engang er tilladt for ham at træne kompetetivt, på grund af den meget omtalte ICD-enhed.

La Gazzetta dello Sport skriver, at der venter flere tests for Christian Eriksen, før det på et senere tidspunkt kan vurderes, om ICD-enheden kan fjernes eller ej. Hvis ikke, så kan Eriksen potentielt rykke til Ajax eller måske til dansk fodbold, lyder det fra La Gazzetta dello Sport, der dog understreger, at svaret nok først kommer i 2022. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020