• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Koster 530 millioner: Klopp vil hente EM-profil

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp ønsker at bolstre Liverpools midtbane til sommer, og tyskeren er angiveligt interesseret i en Leeds-profil.

Af clbold.dk

Kalvin Phillips har i den seneste tid været rygtet til Manchester United, men nu forlyder det, at Liverpool har meldt sig ind i kampen om Leeds-profilens signatur. 

Således skriver Daily Star, at Liverpool nu også er begyndt at overveje den 25-årige Phillips, der under sommerens EM-slutrunde startede inde i samtlige af Englands kampe. 

Ifølge Daily Star ønsker Jürgen Klopp således at bolstre Liverpools midtbane. En defensiv midtbanespiller er således angiveligt en af Anfield-klubbens store prioriteter til sommer. 

Foretrækker Liverpool
Ifølge Daily Star har Leeds allerede indledt en dialog med Kalvin Phillips om midtbanespillerens kontrakt, der udløber i 2024. Leeds er angiveligt desperate efter at holde på midtbanespilleren, der heller ikke slev er afvisende for at blive i sin barndomsklub.

Phillips er dog nervøs for, at Leeds-cheftræner Marcelo Bielsa kan finde på at pakke kufferten efter denne sæson, hvilket kan få midtbanespilleren til at søge væk. 

Og ifølge Daily Star vil Kalvin Phillips foretrække Liverpool over Manchester United, da midtbanespilleren er nervøs for potentiel chikane mod sin familie, hvis han forlader sin barndomsklub til fordel for de forhadte rivaler fra Old Trafford.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020