• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mathias Høj Jensen

Rygtebørs: Raúl i spil til stort trænerjob

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste transferrygter fra international fodbold.

Af Mathias Høj Jensen

Yann Valery fra Southampton til Newcastle
Note:Newcastle ønsker angiveligt at erhverve sig den 22-årige franskmand, der har været udlejet fra Southampton til Birmingham det sidste halve års tid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Foot Mercato

Raúl fra Real Madrid U19 til Eintracht Frankfurt
Note: Eintracht Frankfurt leder efter en afløser for cheftræner Adi Hütter, der skifter til Gladbach efter denne sæson, og i den forbindelse overvejer tyskerne at ansætte den tidligere Real Madrid-angriber Raúl. Han har siden 2018 været ansat i Real Madrid i forskellige trænerroller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Joachim Andersen fra Lyon/Fulham til Tottenham
Note: Tottenham har igennem et stykke tid været kædet sammen med danske Joachim Andersen, og nu forlyder det, at forsvarsspilleren agter at blive i Premier League. Det er naturligvis til London-klubbens fordel.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: London Evening Standard

Mohammed Salah fra Liverpool til PSG
Note: Mohammed Salah skulle være på Paris Saint-Germains liste over potentielle afløsere for Kylian Mbappé, der kan være på vej til Real Madrid. 
Sandsynlighed: Uner middel
Kilde: ESPN

Jadon Sancho fra Dortmund til Manchester United
Note: Kilder tæt på Jadon Sancho er mere end fortrøstningsfulde for, at Dortmund-spillerende lander en aftale med Manchester United i sommerens transfervindue. Den engelske storklub forventes at lægge et bud på mellem 560-650 millioner kroner for den engelske offensivspiller.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Eurosport

Ibrahima Konate fra RB Leipzig til Liverpool
Note: Direktør i RB Leipzig, Oliver Mintzlaff, har nu bekræftet, at Ibrahima Konate har en frikøbsklausul. Klausulen skulle angiveligt ligger på omkring 293 millioner kroner, og en af bejlerne til forsvarsspilleren er Liverpool.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Liverpool Echo

Nuno Mendes fra Sporting Lisabon til Manchester City
Note: Den blot 18-årige portugisiske back Nuno Mendes er i søgelyset hos Manchester City. Den engelske storklub har eftersigende kommet med et bud på knap 450 millioner kroner for Sporting Lisabon-spilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Thomas Tuchel har fået transferultimatum
Note: Chelsea-manager Thomas Tuchel skal vælge mellem to stjernespillere i sommerens transfervindue. På den ene side kan han vælge at skrive kontrakt med Erling Haaland fra Dortmund, og på den anden side har man Inter-angriberen Romelu Lukaku.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Dani Ceballos bliver ikke i Arsenal
Note: Dani Ceballos får ikke forlænget sit ophold i Arsenal til sommer. Den spanske midtbanespiller er på en lejekontrakt i London-klubben, og til sommer går rygterne på, at han vender tilbage til Real Madrid.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Independent

Sergio Aguero fra Manchester City til FC Barcelona
Note: Sergio Aguero har kontraktudløb med Manchester City til sommer, og noget tyder på, at han ikke får forlænget sin kontrakt i storklubben. Til gengæld er han tæt på et skifte til FC Barcelona på en fri transfer, men sådan et skifte betyder også en væsentlig lønnedgang.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Sun

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020