• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Nikolaj Kesting

Rygtebørsen: Paul Onuachu ønsket i Premier League

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af Nikolaj Kesting

Jules Kounde fra Sevilla til Manchester United
Note
: 22-årige Jules Kounde har været rygtet til Chelsea og Real Madrid, men nu er der efter sigende interesse fra Manchester United. De Røde Djævle starter angiveligt snart dialog med spillerens agent.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Nacional

Boubacar Kamara fra Marseille til AC Milan
Note
: AC Milan kan miste Franck Kessie på en fri transfer efter sæsonen, og de kan afløse ham med den 21-årige franskmand Boubacar Kamara.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Aurelien Tchouameni fra Monaco til Liverpool
Note
: Chelsea, Manchester United, Real Madrid. Et hav af storklubber er ude efter Aurelien Tchouameni, og nu blander Liverpool sig efter sigende i jagten på den 21-årige franskmand fra AS Monaco.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Paul Onuachu fra Genk til West Ham eller Southampton
Note
: To Premier League-klubber lurer nu på den tidligere FC Midtjylland-angriber Paul Onuachu, der bomber mål ind i den belgiske liga. Også Inter og Atletico Madrid har været meldt interesserede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mediaset 

Ross Barkley fra Chelsea til Burnley
Note: Ross Barkley vil være på Burnleys rader, når det til januar bliver muligt at hente spillere igen. Den tidligere engelske landsholdsspiller har næsten ikke spillet i indeværende sæson, så medmindre Champions League-mestrene bliver ramt af skader, virker det som en realistisk handel. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Gareth Bale fra Real Madrid til Arsenal
Note: Også Arsenal har planer om at hente spillere til januar, og det kan blive en overraskende en af slagsen. For rygterne går på, London-klubben vil lægge et bud på Bale, der har en stor fortid i rivalklubben Tottenham. Bale har kontraktudløb til sommer, så hvis Madrid skal have penge for ham, er sidste chance dog til januar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Defensa Central

Sergio Agüero fra Barcelona til Paris Saint Germain
Note: Messi er stadig interesseret i at spille sammen med sin gode ven fra Argentina. Det kan ske i en byttehandel, hvor PSG smider Mauro Icardi den anden vej. Icardi kommer ikke på samme måde godt ud af det med Messi, og da spilletiden også halter, kan en byttehandel være en vej frem for ham. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Nacional

Alvaro Morata fra Atletico Madrid til Juventus
Note: Spanieren spiller allerede i Juventus, men er kun i klubben på et lejeophold. Det kan blive til et permanent et af slagsen, hvis Atletico går med til at sænke prisen på Morata, som Juventus ønsker det. Lige nu står angriberen til 260 millioner kroner. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Andriy Lunin fra Real Madrid til Dortmund
Kilde: Dortmund leder efter en ung målmand til at styrke sit hold med, og derfor har de øjnene på Lunin fra Real Madrid. Angiveligt har den tyske klub nemlig set sig lune på den 22-årige keeper, der ikke ser ud til at tage pladsen fra Thibaut Courtois i Real-målet lige foreløbig.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fichajes 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020