• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Medie: City-stjerne nærmer sig skifte til storklub

Foto: Getty Images

Ifølge flere medier arbejder Barcelona i øjeblikket intenst på at få fingrene i Ferran Torres.

Af clbold.dk

Ferran Torres rykkede sidste år fra La Liga til Premier League, men den 21-årige spanier kan snart være på vej tilbage til hjemlandet. 

Således skriver den spanske avis Mundo Deportivo, at Ferran Torres kan have kurs mod Barcelona, selvom den tidligere Valencia-spiller egentlig er glad nok for at være i Manchester City. 

Således skriver Mundo Deportivo, at Torres har muligheden for at blive en stor profil i Barcelona, mens spanieren i Manchester City ikke er en af de helt store kanoner. 

Startede stærkt
Ferran Torres indledte sæsonen med startpladser i Manchester Citys fire første Premier League-kampe, men spanieren røg herefter ud på bænken, hvorefter han blev ramt af en skade, der har holdt ham ude i over en måned. 

Mundo Deportivo peger på, at Barcelona i øjeblikket er et godt stykke fra tidligere tiders storhed, men at catalanerne selvsagt kæmper for at komme tilbage. Og deri ligger der altså en potentielt spændende udfordring for Ferran Torres, der vil kunne blive en hovedperson i Barcelonas kamp for at vende tilbage til den europæiske elite. 

Også Marca og engelske The Times skriver, at Barcelona arbejder for at hente Ferran Torres. Ifølge Marca var Torres' agent forbi Barcelonas hovedkvarter i tirsdags, med henblik på at presse skiftet igennem. Barcelonas fodbolddirektør er desuden rejst til Manchester i denne uge. 

Ifølge Marca er Ferran Torres og Barcelona nået til enighed, men den catalanske klub mangler at nå til enighed med Manchester City.