Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Juventus har fået accepteret kæmpe bud

Foto: Getty Images

Dusan Vlahovic ser ud til at have spillet sin sidste kamp for Fiorentina.

Af Lars Gram-Hanssen

Dusan Vlahovic er delt Serie A-topscorer i denne sæson, men serberen ser nu ud til at have spillet sin sidste kamp for Fiorentina.

Således skriver Sky Sport Italia nu, at Fiorentina og Juventus er nået til enighed om en pris på 75 millioner euro for Vlahovic, svarende til 558 millioner kroner. 

Samme melding lyder det fra transferjournalisten Fabrizio Romano, der på Twitter skriver, at Juventus nu er i dialog med Vlahovic om serberens personlige vilkår. 

- Vi kan ikke risikere at ham miste ham på en fri transfer, lyder det, ifølge Sky Sport Italia, fra Fiorentinas sportsdirektør Daniel Pradé. 

Dusan Vlahovic' kontrakt med Fiorentina udløber i sommeren 2023, og den 21-årige angriber meddelte for flere måneder siden Firenze-klubben, at han ikke kommer til at forlænge. 

Dusan Vlahovic har også været rygtet til klubber som Arsenal og Atlético Madrid, men serberen ser altså nu ud til at fortsætte karrieren i Serie A. Vlahovic står til at blive Juventus' fjerdedyreste spiller nogensinde, efter Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuaín og Matthijs de Ligt.