• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Real Madrid har VM-profil i kikkerten

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis Marca overvejer Real Madrid nu at gå efter Benficas Enzo Fernández i stedet for Jude Bellingham.

Af Lars Gram-Hanssen

Real Madrid er gradvist ved at lave et generationsskifte på midtbanen, og her har Jude Bellingham længe været udpeget som førsteprioriten til sommer. 

Ifølge den spanske avis Marca er Real Madrid dog begyndt at frygte, at det kan ende med en budkrig til sommer, og derfor har madrilenerne rettet blikket mod et alternativ til Bellingham. 

Der er tale om Benfica-profilen Enzo Fernández, der senest markerede sig en fornem scoring i Argentinas 2-0-sejr over Mexico i lørdags. Tilbage i august scorede den 21-årige Fernández desuden i begge kampe, da Benfica sendte FC Midtjylland ud af Champions League-kvalifikationen. 

Ifølge Marca er der meget, der tyder på, at Liverpool kommer til at meget hårdt efter Jude Bellingham, efter at Merseyside-klubben ikke lykkedes med at hente Aurelien Tchouameni i sommer. 

Der snakkes således om en pris på over 750 millioner kroner for Jude Bellingham, og derfor er Real Madrid altså nu angiveligt begyndt at overveje muligheden for at hente Enzo Fernández i stedet. 

Benfica står til at sikre sig en stor fortjeneste på Fernández, som man i sommer hentede i River Plate for 134 millioner kroner. Ifølge Marca forventer Real Madrid dog, at argentinerens pris vil være markant lavere end Bellinghams, og det kan altså få madrilenerne til at skifte fokus.