Rygter Lars Gram-Hanssen

Medier: Morata nærmer sig alligevel januarskifte

Foto: Getty Images

Dusan Vlahovic' forventede skifte til Juventus ser nu ud til at bane vejen for, at Álvaro Morata alligevel får lov til at forlade Torino-klubben i dette vindue.

Af Lars Gram-Hanssen

Álvaro Morata blev omkring nytår rygtet til FC Barcelona, men Juventus-cheftræner Massimiliano Allegri var herefter hurtig til at skyde rygtet i sænk. 

Med en uge tilbage af vinterens transfervindue ser det dog nu alligevel overvejende sandsynligt ud, at Morata forlader Juventus, idet Torino-klubben angiveligt er tæt på at hente Serie A-topscoreren Dusan Vlahovic i løbet af de kommende dage. 

Og ifølge det italienske medie Tuttomercatoweb ankom Álvaro Moratas agent, Juanma Lopez, mandag til Milano, hvor agenten forventes at drøfte et Morata-exit med Juventus-ledelsen. Tuttomercatoweb understreger, at et skifte til FC Barcelona vil blive en lidt kompliceret affære, idet Morata i øjeblikket er udlejet til Juventus fra Atlético Madrid. 

Også den spanske avis Mundo Deportivo peger på, at udviklingen med Dusan Vlahovic kan åbne døren for, at Xavi Hernández alligevel får opfyldt sit ønske om at få Álvaro Morata til Barcelona. Den spanske avis skriver også, at Moratas agent i hvert fald arbejder hårdt på sagen.

Den 29-årige Álvaro Morata har tidligere spillet for klubber som Real Madrid og Chelsea.