• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Oliver Okstrøm

Ny vending: FCM-emne er på plads i amerikansk klub

Foto: Getty Images

Den græske angriber har nu fundet sin nye klub.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland var i løbet af januars transfervindue sat i forbindelse med den græske Celtic-angriber Giorgos Giakoumakis, men det blev aldrig til noget, da interessen andetsteds fra angiveligt var mere tillokkende.

Nu ser det ud til, at han har taget sin endelige beslutning om sin fremtid. Det melder den anerkendte, italienske transferjournalist Fabrizio Romano.

- Giorgos Giakoumakis til Atlanta United som DP (designated player red.) er på plads, skriver han på sin twitter-konto og fortsætter:

- Angriberen rejser til Mexico sammen med sin agent Blash Hossein, hvor Atlanta har deres opstartssæson, til at klare lægetjekket, lyder det fra Romano.

Det bliver desuden påpeget, at Celtic kommer til at modtage 36 millioner kroner for grækeren, som skulle være på vej til at komme på en kontrakt for de kommende tre år med en option på mere.

Det så ellers ud til, at det var japanske Urawa Red Diamonds, der var forrest i kampen. Men klubben, der har Alexander Scholz på holdet, er altså blevet overhalet af amerikanerne, der nu kan glæde sig over tilgangen af Giakoumakis.

I FC Midtjylland blev det i stedet svenske Astrit Selmani, der blev fundet til angrebet på sidstedagen af vinduet.

Der var også en anden angriber på vej til FCM, og selvom han var enig med midtjyderne, så blev skiftet ikke til noget. Læs mere om det her.