• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Onsdagens rygtebørs (opdat.): Fulham-stortalent vil til Tottenham

Foto: Getty Images

Endnu en dag betyder endnu en rygtebørs med alle de varmeste rygter fra fodbold-Europa

Af Mikkel Sloth

Antonio Conte til Roma
Note: Antonio Conte har stået uden job siden sommer, men til sommer kan han angiveligt blive ny Roma-træner. En anden kandidat til jobbet er den nuværende Chelsea-manager Maurizio Sarri.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

Ryan Sessegnon fra Fulham til Tottenham
Note
: Det står allerede klart, at Fulham rykker ud af Premier League, og det betyder, at de sandsynligvis må sige farvel til 18-årige Ryan Sessegnon. Tottenham skulle efter sigende føre an i jagten på stortalentets underskrift, da Sessegnon gerne vil arbejde med cheftræner Mauricio Pochettino. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sun

David Neres fra Ajax til Arsenal
Note
: Mange Ajax-spillere har imponeret i årets Champions League, og en af dem er David Neres, der nu kan være på vej til Arsenal. Arsenal var angiveligt til stede til Ajax' sejr over Juventus tirsdag aften. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Samuel Umtiti fra FC Barcelona til Arsenal eller Manchester United
Note:
Det trækker op til et sommer-exit for FC Barcelonas franske forsvarsspiller, som de ikke er tilfredse med på Camp Nou. Det bliver dog næppe svært at få ham afsat, og Arsenal fører lige nu kampen om Umtiti, som de også holder øje med i Manchester United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttomercato via Star

Julian Brandt fra Bayer Leverkusen til Liverpool
Note:
Jürgen Kloppp har længe haft et godt øje til Bayer Leverkusens Julian Brandt, og til sommer har han endelig tænkt sig at gøre noget ud af den store interesse for den 22-årige tyske kantspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild via Calciomercato

Julian Weigl fra Borussia Dortmund til Paris Saint-Germain eller Manchester City
Note:
Den 25-årige tyske midtbanespiller har angiveligt været på ønskelisten i Manchester City i et stykke tid, men den engelske storklub får nu kamp fra en anden europæisk gigant. Også Paris Saint-Germain går med overvejelser om at hente Weigl, der forventes at koste ca. 22 millioner pund.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Denis Suárez fra FC Barcelona til Napoli
Note:
Lejeopholdet i Arsenal har mildt sagt været skuffende, og det er tvivlsomt, om the Gunners vil gøre noget for at beholde den spanske midtbanespiller. Han er heller ikke ønsket i FC Barcelona, men det er han til gengæld i Napoli, der overvejer at hente ham til sommer.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mirror

Nicolas Pépé fra Lille til Chelsea
Note:
Chelsea begynder at indse, at Eden Hazard meget vel kan være fortid til sommer, og de er derfro begyndt at kigge sig om efter en erstatning. Nu har de eftersigende lagt sig fast på Lilles 23-årige ivorianske kantspiller Nicolas Pépé, der har haft en fremragende sæson i Ligue 1.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Adrien Silva fra Leicester til Monaco
Note:
Efter en meget lidt succesfuld tid i Leicester blev Adrien Silva lejet ud til Ligue 1-klubben Monaco i vinterens transfervindue. Her har han sat et større aftryk end i England, og derfor vil Monaco gerne veksle lejeaftalen til en permanent kontrakt.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: France Football via Leicester Mercury

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.