• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

PSG vil udfordre Real Madrid i kampen om David de Gea

PSG vil udfordre Real Madrid i kampen om David de Gea
Foto: Julian Finney/Getty Images

Paris Saint-Germain har udset sig David de Gea som klubbens primære transfermål denne sommer. Man vil dermed forsøge at byde Real Madrid op til dans i kampen om Manchester United-keeperens underskrift

Af Mikkel Sloth

Der er lagt op til lidt af en kamp på transfermarkedet mellem to af Europas giganter denne sommer. Både spanske Real Madrid og franske Paris Saint-Germain har nemlig udset sig Manchester Uniteds spanske landsholdskeeper David de Gea som transfermål i det næste transfervindue. Det fortæller AS med reference til det franske medie Telefoot.

Real Madrids interesse i de Gea er ikke en stor nyhed, og kongeklubben var for nogle år tilbage tæt på at hente keeperen til klubben. Dengang faldt skiftet til jorden i transfervinduets sidste minutter, men Real Madrid har aldrig helt sluppet interessen i de Gea. Dette på trods af, at man med den nuværende førstekeeper Keylor Navas har vundet både Champions League-trofæer og den hjemlige liga.

At Paris Saint-Germain nu vil give Real Madrid kamp om David de Geas underskrift er til gengæld ganske nyt, og hvis begge klubber virkelig vælger at gå i en budkrig, kan prisen for den lange spanier presses rigtig højt op. Han skal i så fald erstatte Alphonse Areola, som har henvist tyske Kevin Trapp til bænken, og primært vogtet buret i Paris i denne sæson

At netop disse to klubber risikerer at skulle konkurrere om den samme spiller, bliver ikke mindre kuriøst af, at Real Madrid gentagne gange er kædet sammen med Paris Saint-Germains ubetinget største stjerne, brasilianske Neymar. Han har angiveligt ikke været udpræget tilfreds med tilværelsen i Paris siden rekordskiftet fra FC Barcelona sidste sommer, og det skal Real Madrid eftersigende være klar til at udnytte.

Det bliver derfor spændende at se, om de to klubbers indbyrdes forhandlinger kan få indflydelse på de to klubbers øvrige ageren på transfermarkedet denne sommer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus