• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Oliver Pirchert

AS Roma overvejer at hente Robin Olsen i FCK

Såfremt målmanden, Alisson Becker, forlader AS Roma, skal en afløser hurtigt være på plads. Det kan lidt overraskende blive Robin Olsen i FC København.

Af Oliver Pirchert

Endnu er transfervinduet ikke åbnet, men rygterne om spillere, der er på vej væk fra klubber, florerer i bedste velgående.

Liverpool FC holder angiveligt øje med brasilianske Alisson Becker i Roma, og derfor skal den italienske storklub have en plan B, hvis keeperen forlader mandskabet.

Og blandt navnene finder man lidt overraskende Robin Olsen, der har sin daglige gang i FC København.

Svenskeren får dog kamp til stregen, eftersom den italienske klub også kigger på Jasper Cillessen i FC Barcelona samt PSG-målmanden, Alphonse Areola. Det skriver det svenske medie, Footballskanalen.

Det er særligt Robin Olsens bedrifter på landsholdet, der har gjort, at Romas spanske sportsdirektør, Monchi, er blevet imponeret.

FC København-målmanden spillede da også samtlige minutter, da Sverige sendte Italien ud af VM-kvalifikationen tilbage i november sidste år.

VM

Optakt: Iran - Spanien
Optakt: Iran - Spanien

Iran fører gruppen, men nu venter en langt sværere modstander end i åbningskampen.

Optakt: Colombia - Japan
Optakt: Colombia - Japan

For fire år siden var Colombia den store overraskelse og manges darling - nu skal James Rodriguez og holdet så se, om...

Optakt: Polen - Senegal
Optakt: Polen - Senegal

Polen er landet i en gruppe, der på forhånd kan være svær at spå om. Men tirsdagens kamp mod Senegal skal gerne kaste...

Mere VM

Fokus

Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere
Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Nogle profiler har snart kontraktudløb og kan derfor frit forhandle med andre klubber. Tipsbladet.dk bringer her overblikket over de Superliga-spillere, der har kontraktudløb inden for det halve år.