Rygter Tipsbladet.dk

Rygtebørsen: Handler Tottenham i Bayern München?

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de hotteste transferrygter fra ind- og udland.

Af Tipsbladet.dk

Alexander Nübel fra Bayern München til Tottenham
Note: Tottenham er på jagt efter en målmand, og derfor er de klar til at handle i Bayern Münchens overskudslager, hvor reservemålmand Alexander Nübel står klar.
Kilde: Goal.com
Sandsynlighed: Middel

Tanguy Ndombele fra Tottenham til Paris Saint-Germain
Note: Torsdag var det Valencia, der havde lagt en snor ud efter Tanguy Ndombele, men nu vil den franske storklub Paris Saint-Germain også være med. Der skulle i første omgang være tale om en lejeaftale.
Kilde: Telegraph
Sandsynlighed: Middel

Granit Xhaka fra Arsenal til AS Roma
Note: José Mourinho kender Granit Xhaka fra deres fælles fortid i Premier League, og nu vil Roma-bossen tilknytte den 29-årige midtbanemand. Han synes efterhånden til at have fundet ind i et fint samarbejde med Thomas Partey på Arsenal-midtbanen, hvorfor et skifte synes svært.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Under middel

Matt Turner fra New England Revolution til Arsenal
Note: Arsenal mangler konkurrence på målmandspositionen, da Bernd Lenos fremtid synes usikker. Derfor kigger de i retning af USA, hvor de er millimeter fra at hente den 27-årige amerikanske keeper Matt Turner. Arsenal betaler omkring 40 millioner kroner for ham, skriver ESPN.
Kilde: Goal
Sandsynlighed: Over middel

Alex Grimaldo fra Benfica til FC Barcelona
Note: FC Barcelona mangler konkurrence på venstreback, hvor Jordi Alba i mange år har haft eneret. Her har de kastet deres kærlighed over den tidligere Barcelona-spiller Alex Grimaldo, som garanteret ikke bliver billig at vriste ud af Benfica. Alejandro Balde, Riqui Puig eller Oscar Mingueza kan alle blive brugt i en byttehandel for at finansiere den spanske venstreback.
Kilde: Record
Sandsynlighed: Middel

Ruben Neves fra Wolverhampton til enten Manchester United eller Arsenal
Note: Den portugisiske midtbanespiller har været solid på den centrale midtbane for Wolverhampton, men eventuelle bejlere skal betale knap 360 millioner kroner for Ruben Neves. Det er den pris Wolverhampton har sat på ham.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Under middel