• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Tipsbladet

Rygtebørs: Han skal erstatte Asensio i Real Madrid

Foto: Getty Images

Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Af Tipsbladet

Phil Foden forlænger med Manchester City
Note
: Manchester City og Phil Foden skal være nået til enighed om en ny kontrakt til en værdi af mere end to millioner kroner om ugen. Parterne ventes snart at offentliggøre kontraktforlængelsen.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Over middel

Robin Gosens fra Inter til Leicester City
Note
: Kriseramte Leicester er nødt til at foretage sig noget i januar, og Premier League-klubben lurer på den tyske landsholdsspiller Robin Gosens, der både kan spille i forsvaret og på midtbanen.
Kilde: FC Inter News
Sandsynlighed: Middel

Glen Kamara forlader Rangers FC
Note
: Den skotske storklub ønsker at afskibe den finske midtbanespiller Glen Kamara i januars transfervindue. Han har ikke spillet ret meget i denne sæson.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Middel

Alex Sandro forlader Juventus
Note
: "Den Gamle Dame" ønsker ikke at forlænge kontrakten med Alex Sandro, der dermed forlader Juventus efter denne sæson. Han har tidligere været et emne i Paris Saint-Germain og Chelsea, men det er uvist, om han stadig er det.
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Over middel

Luke Harris fra Fulham til Chelsea
Note
: 17-årige Luke Harris er ét af de mest eftertragtede talenter i engelsk fodbold, og især Chelsea siges at gå benhårdt efter ham. The Blues er klar med hele 255 millioner kroner for midtbanespilleren, der har optrådt en enkelt gang for Fulhams førstehold. Tilbage i august scorede Harris hattrick for Fulham mod netop Chelsea i Premier League 2.
Kilde: The Mirror
Sandsynlighed: Middel

Brahim Diaz fra AC Milan til Real Madrid
Note
: Real Madrid har udlejet spilleren, som AC Milan har en købsoption på, men nu vil Madrid have spanieren tilbage, når Marco Asensio til sommer forlader klubben på en fri transfer. Selv om AC Milan har en købsoption på spilleren, har Real Madrid en tilbagekøbsoption.
Kilde: Football Espana
Sandsynlighed: Middel

Milan Skriniar fra Inter til Paris Saint-Germain
Note
: Den dygtige stopper var udset til at styrke PSG-forsvaret, men han kostede dengang 520 millioner kroner at hente. Men med kontraktudløb til sommer falder han stensikkert meget i værdi i januar, og det skal PSG være klar til at udnytte.
Kilde: La Gazzetta dello Sport
Sandsynlighed: Over middel

Christian Pulisic fra Chelsea til Juventus
Note
: Den amerikanske landsholdsspiller har haft svært ved at komme i startopstillingen i London-klubben, og flere klubber - heriblandt Juventus - vil gerne købe den tidligere Borussia Dortmund-profil, der menes at koste 260 millioner kroner.
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Under middel