• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Sky Italia: Costa nærmer sig AC Milan

Foto: David Ramos/Getty Images

Diego Costa er endelig på vej væk fra Chelsea, men det bliver ikke tilbage til Atlético Madrid.

Af Morten Jørgensen

Diego Costa er uønsket i Chelsea, og den spanske angriber har længe ledt efter en udvej fra Chelsea. Allerhelst vil han angiveligt tilbage til Atlético Madrid.

Men den spanske storklub er ramt af en transferkarantæne, hvilket betyder, at de ikke kan registrere nye spillere før januar måned. Derudover har Diego Simeones mandskab ikke været villige til at betale den pris, som Chelsea vil have for Costa. 

Det ser dog ikke ud til, at Costa skal blive i Chelsea, for ifølge Sky Italia er den spanske landsholdsspiller rykket tættere på et skifte til storsatsende AC Milan. 

Det italienske medie hævder, at Costas agent, Jorge Mendes, i øjeblikket arbejder på at få en handel i stand mellem de to klubber. 

Dermed ser det ud til, at Michy Batshuayi og nyindkøbte Àlvaro Morata skal lukke hullet efter Costa i den kommende sæson. Hvis Costa kommer til AC Milan skal han blandt andet tage kampen op med portugisiske André Silva. 

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.