• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Sky Italia: Costa nærmer sig AC Milan

Diego Costa er endelig på vej væk fra Chelsea, men det bliver ikke tilbage til Atlético Madrid.

Af Morten Jørgensen

Diego Costa er uønsket i Chelsea, og den spanske angriber har længe ledt efter en udvej fra Chelsea. Allerhelst vil han angiveligt tilbage til Atlético Madrid.

Men den spanske storklub er ramt af en transferkarantæne, hvilket betyder, at de ikke kan registrere nye spillere før januar måned. Derudover har Diego Simeones mandskab ikke været villige til at betale den pris, som Chelsea vil have for Costa. 

Det ser dog ikke ud til, at Costa skal blive i Chelsea, for ifølge Sky Italia er den spanske landsholdsspiller rykket tættere på et skifte til storsatsende AC Milan. 

Det italienske medie hævder, at Costas agent, Jorge Mendes, i øjeblikket arbejder på at få en handel i stand mellem de to klubber. 

Dermed ser det ud til, at Michy Batshuayi og nyindkøbte Àlvaro Morata skal lukke hullet efter Costa i den kommende sæson. Hvis Costa kommer til AC Milan skal han blandt andet tage kampen op med portugisiske André Silva. 

Superliga

Optakt: AC Horsens - Hobro IK

To hold, der tørster efter en sejr mødes på Casa Arena søndag middag. Hvem får mest ud af ønsket og håbet om tre vigt...

Mere Superliga

Fokus