• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Tirsdagens rygtebørs (opdat.): Neymar stålsat på Barca-skifte

Med transfervinduet åbent på vid gab får du her de varmeste rygter fra hele Europa

Af Mikkel Sloth

Neymar fra Paris Saint-Germain til FC Barcelona
Note: Den 27-årige stjernespiller har på et møde med sportsdirektøren i PSG gjort det klart, han ønsker at forlade klubben til fordel for FC Barcelona. Spørgsmålet er, om Barca når at skrabe midler sammen til at kunne betale for Neymar, der eftersigende er prissat til hele 1,65 milliarder kroner af PSG. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Bruno Fernandes fra Sporting til Manchester United
Note: Ifølge The Independent planlægger United at byde på den portugisiske midtbanespiller indenfor de næste tre uger. Sporting kræver angiveligt 70 millioner pund for 24-årige Fernandes, men Manchester United vil eftersigende kun betale 50 millioner pund. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Independent

Ademola Lookman fra Everton til RB Leipzig
Note: Det lader til kun at være et spørgsmål om tid før, at Lookman kan kalde sig for permanent Leipzig-spiller. Den 21-årige kantspiller har tidligere været på leje i den tyske klub, der ifølge Sky Sports betaler Everton 22,5 millioner pund for Lookman. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Gareth Bale fra Real Madrid til Tottenham
Note:
Bale er ikke ønsket i Real Madrid og træner Zinedine Zidane, som gerne vil af med den løntunge waliser. Bale har vist sig modvillig til at forlade kongeklubben, men kan måske alligevel lokkes til at vende tilbage til sin tidligere klub Tottenham, som angiveligt er klar med et bud på 60 millioner euro, cirka 450 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca

Mario Mandžukić fra Juventus til Everton
Note:
Den erfarne angriber har efterhånden ikke udsigt til meget spilletid i Juventus, og kan være på vej videre i karrieren. I Everton har de et godt øje til den 33-årige kroat, men det kræver, at de får solgt floppet Cenk Tosun, før the Toffees har råd.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Nabil Fekir fra Lyon til Real Betis
Note:
Nabil Fekir har tidligere været uhyre tæt på at ende i Liverpool, og et skifte til Premier League har længe lignet fremtiden for Lyon-kaptajnen. Nu kan han dog noget overraskende ende i La Liga-klubben Real Betis, som har sendt et bud afsted på den 25-årige franske angriber
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Toby Alderweireld fra Tottenham til AS Roma
Note:
Den belgiske forsvarsspiller har vist højt niveau i Tottenham gennem flere sæsoner, og han er nu blevet et emne i den italienske klub Roma. Det indrømmer klubbens direktør, Gianluca Petrachi. Han har kontraktudløb om et år, og dette transfervindue er derfor Tottenhams sidste chance for at tjene penge på Alderweireld.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Italia

Nicolas Pépé fra Lille til Napoli
Note:
Den ivorianske angriber er en af de mest eftertragtede spillere i transfervinduet, og store klubber som Liverpool og PSG har været meldt interesset i Lilles store stjerne. Nu melder også italienske Napoli sig på banen, da de ser ham som et alternativ til James Rodríguez, som ikke ser ud til at ende i Napoli alligevel trods flere ugers kraftige rygter.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.